Hurtig links

Du kan nemt finde lige det du står og mangler i vores hurtig links liste.

Support
Vores Driftstatus
Webmail
Outlook Web App
Hosting Kontrolpanel

Undgå driftsproblemer med professionel IT service

Drift og vedligehold

Hos Jysk IT Partner tager vi os bl.a. af support for vores kunders drift og vedligehold af servere, support på vores hostede kunder, rådgivning, salg, opsætning af trådløse netværk løsninger og meget andet.

Hurtig support

Hvis I overlader driften af Jeres IT til Jysk IT Partner, så får I DK’s bedste IT service. Når I kontakter os via telefon skal I ikke gennem en omstilling, telefonen bliver besvaret af et menneske som finder den rigtige IT medarbejder til Jer.

24/7

Hos os er der altid folk på kontoret, dvs. at I i 90% af tilfældende kan få hjælp så snart I ringer. Er vi optaget bliver der givet besked om at vi skal kontakte Jer. 97,5% af vores kunder får hjælp inden for 1 time fra de ringer.

Brugersupport

Hos Jysk IT Partner er vi altid klar til at supportere Jer som kunde, hvis der er IT-udfordringer. Vi minimerer nedetid og øger dermed produktiviteten. Vi afhjælper med alt indenfor brugersupport.

Noget vi kan hjælpe med?
  Vi supporterer alle enheder

  PC, laptop, smartPhone, printere, scannere mv.

  Helpdesk

  Kompetente svar via Jysk IT Partner helpdesk.

  Support i virksomheden

  Udkørende support til jeres lokation.

  Fjernsupport

  Fjernstyring af brugerens computer.

  Gir I en kop kaffe, så kigger vi gerne forbi

  Book et uforpligtigende møde

  Vælg IT service ud fra Jeres behov

  Jysk IT Partner leverer altid unik IT service baseret på netop Jeres behov.

  Få hjælp til at definere Jeres behov via nedenstående valgmuligheder.

  START

  Remote access Aftale
  RMM System
  Timeafregnet
  5% på tillægspakkerne
  Årlig forventningsaftale

  BASIS

  Remote access Aftale
  RMM System
  Rådgivning
  1 time per bruger / mdr.
  5% på tillægspakkerne
  Årlig servicebesøg
  Sikkerhedstjek

  PROFESSIONEL

  Remote access Aftale
  RMM System
  Rådgivning
  Strategi
  Indkøb
  5 time per bruger / mdr.
  10% på tillægspakkerne
  Årlig servicebesøg
  Sikkerhedstjek

  PREMIUM

  Remote access Aftale
  RMM System
  Rådgivning
  Strategi
  Indkøb
  Projektledelse
  Fri support
  10% på tillægspakkerne
  Månedlig servicebesøg
  Sikkerhedstjek

  ALL-AROUND IT SERVICE

  Hvis vi I fællesskab vurderer at jeres behov for IT service bedst opfyldes ved en fast IT serviceaftale hos os, laver vi gerne et helt uforpligtende et skræddersyet tilbud til jer. Viser det sig, at I har brug for yderligere IT service, har vi en række tillægsprodukter som kan ses herunder.

  Antivirus

  Med vores Business Antivirus pakke, kan du føle dig sikkert på nettet.

  Backup i skyen

  Med vores Backup i Skyen, kan du altid vide dig sikker på at have en kopi af dine data.

  Opdateringer

  Vi sørger for at du altid har de nyeste opdateringer installeret på din computer.

  Firewall

  Med vores Firewall pakke, administrerer vi din sikkerhed ud af til i virksomheden.

  Overvågning

  Vi har mulighed for at overvåge sundheden på dine enheder.

  3. parts opdateringer

  Vi kan også sørge for opdateringer fra 3. parts leverandører.

  Domæne

  Skal vi vedligeholde dine DNS indstillinger? Så er der styr på det.

  ... og meget mere

  Vi har mange æg i kurven, og har helt sikkert noget vi kan tilbyde dig som service.

  IT service fra erfarent IT firma

  Hos Jysk IT Partner har vi mere end 20 års erfaring, med at yde IT service til mange forskellige kunder. Vi yder IT service til både store og små virksomheder, ud fra tankegangen om at love dem Stabilitet, Tryghed og Sikkerhed. Ved at vælge Jysk IT Partner til at yde IT service til din virksomhed, får du 100% gennemsigtighed og overskuelighed, gennem det vi kalder ”single point of contact”.

  Dette betyder at du som kunde kun skal forholde dig til os, da vi bruger egne teknikere og faste samarbejdspartnere til at løse alle typer af opgaver. Selvom vi holder til i Struer, og oftest har flest opgaver i hele Midt og Vestjylland, er vi også ofte i København og Aarhus for at yde IT service her.

  Undgå problemer med jeres IT drift

  I den moderne verden vi leve i, er IT en stort set uundværlig del af den daglige drift, i de fleste virksomheder. Skulle der derfor opstå akut brug for IT support, står vi til rådighed døgnet 24 timer. Derudover er vi også godt klar over, at IT i de fleste tilfælde dét, der driver hele en virksomheds eksistens – som fx en webshop, hvis eksistensgrundlag og indtjening afhængig af, at backend systemet ikke fejler, så kunderne kan gennemføre køb på alle tider af døgnet.

  Derfor er det også vigtigt, at man som virksomhedsejer eller IT ansvarlig, vælger den rigtig IT leverandør til at varetage og yde den IT service, der lever op til både behov og ønsker. Vi kan som eksempel sikre at IT-arbejdsgange og anvendte IT-systemer fungerer og vedligeholdes optimalt. På denne måde får i bedre tid til at fokusere på, samt fordybe jer, i dét, der gør at I vækster, og at jeres virksomhed drives i den rigtige retning. Vores medarbejdere har en bred vifte af IT kompetencer der gør, at de med stort sandsynlighed også kan hjælpe jer.

  Få IT service baseret på Jeres behov

  Gennem vores mere en 20 års erfaring i IT branchen, har vi tilegnet os en del kompetencer der rækker udenfor vores IT kernefelt. Vi er blandt andet super skarpe til både at lytte til kunders behov og ønsker, men samtidig identificere og spore os ind på, hvad de ellers kunne have behov for. Derfor foretrækker vi altid at afholde et møde, enten fysisk eller pr. telefon, hvor vi har mulighed for at få et dybdegående indblik i jeres virksomhed.

  I er altid velkomne til at kontakte os med en forespørgsel på behov for IT service, eller med et akut opstået problem. Vi tager gerne en snak med jer over en kop kaffe, hvor der fokus på netop jeres virksomheds unikke behov og ønsker for IT service. Herefter laver en af vores kompetente medarbejder en beregning på et skræddersyet tilbud ud fra behovsafstemningen. Når denne er godkendt af jer, starter jeres IT service aftale med Jysk IT Partner som IT leverandør. Det er slut med at ligge søvnløs over muligheden for IT problemer eller servernedbrud – skulle det ske, skal I blot ringet til os, så fikser vi det hurtigst muligt.