Hurtig links

Du kan nemt finde lige det du står og mangler i vores hurtig links liste.

Support
Vores Driftstatus
Webmail
Outlook Web App
Hosting Kontrolpanel

Få dine mails på både computer, tablet og smartphone

 • Kalender- og kontaktdeling
 • Synkronisér på alle enheder
 • Fuld backup og spamfilter
 • fra 1 GB plads/bruger
Læs mere om vores vores Exchange

Tag Jeres mail med på farten

Alt samlet ét sted

Sådan fungerer Hosted Exchange

Med Hosted Exchange får I den komplette mailløsning fra Microsoft. Exchange giver Jer bl.a. Exchange ActiveSync (EAS), som sikrer, at Jeres e-mails, kontakter og kalenderaftaler altid er synkroniseret på tværs af Jeres enheder.

Når I har bestilt Hosted Exchange fra Jysk IT Partner, er det nemt og hurtigt at komme i gang. Vi har vejledninger klar, så I nemt kan sætte Hosted Exchange op i både Outlook og på mobile enheder. Har I brug for yderligere hjælp, står vores kundeserviceafdeling også til rådighed.

Hosted Exchange inkluderer også:

Suværen oppetid

Driften af vores Hosted Exchange mail servere foregår i Jysk IT Partners eget topmoderne datacentre, der er overvåget døgnet rundt og med uafhængig 1 Gbit fiberforbindelse.

Daglig backup af mails og kalender

Der tages backup til en ekstern miljø hver nat, så I ikke ved et uheld mister vigtige mails og aftaler.

Høj sikkerhed

Exchange-serveren ligger på et stærkt og sikkert setup i vores danske datacentre, der bl.a. er beskyttet mod fugt, brand og indbrud.

Beskyttelse mod spam og virus

Mængden af trusler på nettet fra spam og virus stiger konstant. Derfor er alle Hosted Exchange mailkonti som standard beskyttet mod spam, virus og malware.

Nem og hurtig opsætning

Få præcis det antal konti, I har brug for. I kan nemt skalere op og ned, når behovet ændrer sig.

Fri support

I kan altid få hjælp af vores dygtige og dedikerede kundeservicemedarbejdere. Vi svarer hurtigt på mail og telefon.

Opgradér til Office 365.

E-mail, som I kender det, og meget mere.

Office 365 giver Jer samme gode mailløsning som Hosted Exchange. I har altid adgang til de sidste e-mails, kontakter og aftaler.
Ud over mail får I med Office 365 fra Jysk IT Partner adgang til Office-pakken og andre markedsledende programmer som fx Skype og OneDrive for Business, så alle Jeres enheder altid er opdaterede og synkroniserede.

Læs mere om Office 365

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Hosted Exchange?

Hosted Exchange er en samlet mail- og kalenderløsning fra Jysk IT Partner. Vi benytter Microsofts anerkendte og udbredte Exchange-teknologi i et stabilt og sikkert servermiljø. Det betyder, at I  altid kan tilgå dine mails, kalenderaftaler og kontakter fra både arbejds- og hjemmecomputer samt mobile enheder og tablets. Med Hosted Exchange er Jeres forskellige enheder tilmed altid helt i sync, og kalenderaftaler deles nemt mellem kollegaer. Hosted Exchange har derfor i mange år været den foretrukne løsning til virksomheder.

Hvorfor Exchange ActiveSync?

Exchange benytter teknologien Exchange ActiveSync (EAS). Hvis I fx opretter en ny kontakt eller e-mail på din telefon, vil den med EAS kort tid efter være tilgængelig på Jeres computer. Hvis I er ude af huset, kan Jeres kolleger via kalenderdeling se, hvor I befinder dig, og de mails, I får, mens I er væk, kan I læse med det samme på telefonen.

Hvad kan Hosted Exchange, som et mailhotel ikke kan?

Både et Mailhotel og Hosted Exchange byder på flere af de samme fordele. Begge løsninger inkluderer muligheden for et ubegrænset antal e-mailadresser samt beskyttelse mod spam og vira. Til forskel fra et mailhotel benytter Hosted Exchange ActiveSync, som åbner op for kalenderdeling samt synkronisering af e-mails på tværs af enheder.

Vi tager dagligt backup af Hosted Exchange-løsningen, så Jeres e-mails, kontakter og kalenderaftaler altid kan genskabes.

Exchange fordele.

 • Deling af e-mails og kalenderaftaler blandt kollegaer
 • Adgang på tværs af enheder som fx mobil og tablet
 • Webmail – tilgå Jeres mail via browseren hvor som helst
 • I slipper for etablerings- og vedligeholdelsesomkostninger til egen server
 • Filtering af e-mails for spam og vira
 • 128-bit kryptering, uanset hvilken enhed I benytter
 • Backup af mails, kalender og kontakter

Hør mere om Exchange løsninger