Hurtig links

Du kan nemt finde lige det du står og mangler i vores hurtig links liste.

Support
Vores Driftstatus
Webmail
Outlook Web App
Hosting Kontrolpanel

ERHVERVSABONNEMENT MED FRI TALE

Så skal du ikke bekymrer dig om du snakker for meget

Jysk IT Partner Mobil

Vi har gjort det simpelt for vores kunder

Hos Jysk IT Partner har vi kun ét mobilabonnement

Med Jysk IT Partners erhvervsabonnement kan du tale ubegrænset i Danmark for en fast lav pris om måneden. Du får også fri SMS/MMS og 50 MB data inkluderet i prisen. Det kan ikke blive lettere!

Har du brug for mere data, har vi tillægspakker, der kan tilkobles dit abonnement, og vi sørger for at opgradere dig automatisk. Du behøver ikke foretage dig noget. Opgraderingen sker først i det øjeblik, du har brug for det.

Det er sådan du kender Jysk IT Partner – den rigtige telefoni til den rigtige pris.

Billig Mobiltelefoni til erhverv | FRI tale, FRI SMS / MMS til fast lav pris!

Ja tak jeg vil gerne kontaktes
Det med småt

*Oprettelse 95 kr. Fri tale indenfor Danmark: max. 50 timer1 og max. 2.000 SMS/MMS.2
Ved brug af mere end 2000 SMS/MMS er prisen 20 øre pr. stk. SMS og 2 kr pr. stk. MMS.

1) En aftale om modulet Fri Tale må ikke anvendes til formidling af trafik for andre end kunden, dennes virksomhed, eller en eventuel bruger. En aftale om modulet Fri Tale må ikke misbruges ved tilslutning af terminaler, bokse eller andet udstyr, der ikke er beregnet til brug i forbindelse med aftalen.

2) De 2000 stk. SMS og MMS omfatter kun SMS- og MMS-beskeder afsendt i Danmark til danske mobiltelefonnumre, samt SMS og MMS afsendt under roaming i EU til EU mobilabonnementer. De 2000 stk. SMS/MMS omfatter ikke indholdstakserede SMS- og MMS-beskeder. SMS- og MMS-beskederne må ikke være maskinelt afsendte, de må ikke sendes som en serie af identiske beskeder til samme modtager eller modtagere, eller bruges kommercielt, herunder til markedsføring.

Vores mobilabonnementer inkluderer brug af ipnordic’s mobil app til iPhone og Android, til en værdi af 70 kr pr. måned, hvilket er inkluderet i abonnementets pris. Appen kan ikke fravælges.