Hurtig links

Du kan nemt finde lige det du står og mangler i vores hurtig links liste.

Support
Vores Driftstatus
Webmail
Outlook Web App
Hosting Kontrolpanel

Følg vores driftstatus

Alle vores driftstatus meddelelser vil blive skrevet på Twitter, hvorefter de vil blive vist på vores hjemmeside.

I kan derfor drage nytte af at følge os på Twitter, for at få vores meddelelser som den første, så behøver du ikke tjekke ind på vores hjemmeside hvis I ønsker at se vores driftstatus.

I kan også med fordel vælge at følge andre af vores samarbejdspartnere på Twitter. Vi kan f.eks. nævne Microsoft 365 og Microsoft.

Med sikkerhed og ro i sindet

Med en overvågningsaftale med Jysk IT Partner får I ro i sindet. I ved, at der bliver holdt øje med Jeres IT-systemer og at hjælpen er lige ved hånden, hvis der opstår problemer. Og hvis der sker katastrofale nedbrud, kan vi på kort tid sætte en erstatningsserver op – med Jeres backup – så I ikke har kostbar nedetid.

Vi har mulighed for at overvåge, blandt andet

  • Oppetid for den enkelte server
  • Om der er diskplads nok
  • Om der er services på serveren, som ikke kører
  • Om CPU-belastningen er ok
  • Om RAM-belastningen er ok
  • Om antivirus er opdateret
  • Om der ligger serveropdateringer klar til installation
Læs mere om vores Fast IT Serviceaftale

Driftstatus 18-02-2020 - Grundet en fejl i Frankfurt kan der være udfordringer med adgang til især udenlandsk placeret data, såsom hjemmesider, Office 365 m.m.

Driftstatus: fra kl. 16 fungerer alle mailservere nu igen som de skal. En mindre fejl gjorde, at mail for enkelte ikke var tilgængeligt i en kort periode.

Opdateret driftsstatus - Fejlen er nu rettet, så linjen er i fuld drift igen. Der arbejdes videre med fejlsøgning på årsag. Men hastigheden er igen i top.

Opdateret driftsstatus - Vores internetudbyder arbejder stadig på sagen, der er planlagt et større service vindue i eftermiddag, hvor de vil tilpasse nogle routninger for at optimere hastigheden. - Opdateres

Status på vores Webhosting miljø

Dine servere – vores ansvar

Med en overvågningsaftale fra Jysk IT Partner beholder du servere og IT-systemer på Jeres egen adresse, men I overlader ansvaret for at de kører til os.

Vi overvåger Jeres systemer 24/7 og er klar til at springe til, hvis der opstår problemer.

Jysk IT Partner har 24/7 – 365 overvågningssoftware på vores hosting miljø.

Vi arbejder hele tiden på at holde så høj en oppetid som overhovedet muligt, men nogen gange skal der f.eks. en genstart til, for installation af forskellige sikkerhedsopdateringer.

Disse genlukninger planlægges på de tidspunkter hvor vi kan se at serverne er allermindst i brug.

Dine servere – vores ansvar