Hurtig links

Du kan nemt finde lige det du står og mangler i vores hurtig links liste.

Support
Vores Driftstatus
Webmail
Outlook Web App
Hosting Kontrolpanel

Først skridt på vejen til en Serviceaftale

Drift og vedligehold

Hos Jysk IT Partner tager vi os bl.a. af support for vores kunders drift og vedligehold af servere, support på vores hostede kunder, rådgivning, salg, opsætning af trådløse netværk løsninger og meget andet.

Hurtig support

Hvis I overlader driften af Jeres IT til Jysk IT Partner, så får I DK’s bedste IT service. Når I kontakter os via telefon skal I ikke gennem en omstilling, telefonen bliver besvaret af et menneske som finder den rigtige IT medarbejder til Jer.

24/7

Hos os er der altid folk på kontoret, dvs. at I i 90% af tilfældende kan få hjælp så snart I ringer. Er vi optaget bliver der givet besked om at vi skal kontakte Jer. 97,5% af vores kunder får hjælp inden for 1 time fra de ringer.

Brugersupport

Hos Jysk IT Partner er vi altid klar til at supportere Jer som kunde, hvis der er IT-udfordringer. Vi minimerer nedetid og øger dermed produktiviteten. Vi afhjælper med alt indenfor brugersupport.

SKRÆDDERSYET IT SERVICEAFTALE

Som erhvervsdrivende i vores moderne tid er det nødvendigt, at have en eller anden form for IT løsning eller IT system. Mangler du selv interessen eller tiden til at sætte dig ind i de pågældende IT-løsninger, kan du med fordel benytte dig af en IT serviceaftale hos Jysk IT Partner. Vi er eksperter i IT og har mange års erfaring med at yde support, drift og vedligehold til forskellige typer af virksomheder. Vi lægger stor vægt på personlige service og hurtig brugersupport. Det sikrer dig minimal spildtid på IT-problemer, fordi vi hurtigt kommer og løser dem for dig. Med andre ord: Slip IT bekymringerne med en IT serviceaftale hos Jysk IT Partner.

Med en fast IT serviceaftale hos Jysk IT Partner, får du en skræddersyet løsning baseret på netop din virksomheds behov. Når vi sammensætter din IT serviceaftale, er det på baggrund af tæt sparring med dig og din virksomhed. Dette gøres for at sikre, at I får præcis dét, I har brug for – og hverken mere eller mindre! Med en IT serviceaftale fra Jysk IT Partner betaler du derfor kun for det, du reelt set skal bruge. Det er din største sikkerhed for, at vi er med til at skabe værdi for dig, på de parametre du ønsker det.

Jysk IT Partner er din lokale IT-leverandør der har stor fokus på den personlige service. Vi sætter os altid grundigt ind i den specifikke kundes virksomhed, ønsker og problematikker, og udarbejder aldrig IT serviceaftaler uden en fælles forventningsafstemning mellem kunden og os. Som leverandør af IT serviceaftaler yder vi blandt andet drift og vedligehold af servere, hurtigt support pr. telefon uden omstilling, mulighed for support 24/7 (med en svartid på højest en time, hvis vi er optagede) og en fantastisk brugersupport på diverse IT-problemer.

VÆLG IT SERVICEAFTALE HOS OS

Da IT er almindeligt udbredt i dag, findes der efterhånden også en del dygtige virksomheder der tilbyder IT serviceaftaler. Men hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en IT servicepartner? For det første er det vigtigt at der er 100% fokus på din virksomhed og jeres behov. Aftalen skal skræddersyes, så du undgår at betale for noget du ikke har brug for. Det er også vigtigt, at IT virksomhedens kompetencer og erfaringsgrundlag ligger indenfor dit unikke felt. Derfor er den bedste måde at indlede en IT serviceaftale, hvis du som virksomhed byder samarbejdspartneren på en kop kaffe i dine lokaler. På denne måde kan I få en gratis og uforpligtende snak, hvor I forventningsafstemmer problematikker og behov. Hos Jysk IT Partner ligger vi stor v ægt på ærlighed og gennemsigtighed, hvilket bevirker at vi vil sætte dig grundigt ind i indholdet af din eventuelle IT serviceaftale hos os.

Som IT-leverandør supporterer Jysk IT Partner alle enheder, så det spiller ingen rolle om din virksomhed er drevet af fx Windows eller MAC styresystemer. Vi har et team af fantastiske IT supportere der dagligt yder fjernsupport til de kunder, der har behov for det. Dog tager vores erfarne og kompetente IT teknikere også gerne ud til din virksomhed og yder support direkte her.

Én ting kan I være sikre på: Uanset om I står og mangler support på driften af jeres IT, eller om I ønsker at overlade den til os – så kan I være sikre på, at I får den bedst mulige IT service.

Noget vi kan hjælpe med?
  Vi supporterer alle enheder

  PC, laptop, smartPhone, printere, scannere mv.

  Helpdesk

  Kompetente svar via Jysk IT Partner helpdesk.

  Support i virksomheden

  Udkørende support til jeres lokation.

  Fjernsupport

  Fjernstyring af brugerens computer.

  Gir I en kop kaffe, så kigger vi gerne forbi

  Book et uforpligtigende møde

  Vælg Jeres IT Serviceaftale

  Jysk IT Partner leverer IT Serviceaftaler som matcher alle vore kunders behov.

  Vælg værdien af Jeres serviceaftale ud fra nedenstående valgmuligheder.

  START

  Remote access Aftale
  RMM System
  Timeafregnet
  5% på tillægspakkerne
  Årlig forventningsaftale

  BASIS

  Remote access Aftale
  RMM System
  Rådgivning
  1 time per bruger / mdr.
  5% på tillægspakkerne
  Årlig servicebesøg
  Sikkerhedstjek

  PROFESSIONEL

  Remote access Aftale
  RMM System
  Rådgivning
  Strategi
  Indkøb
  5 time per bruger / mdr.
  10% på tillægspakkerne
  Årlig servicebesøg
  Sikkerhedstjek

  PREMIUM

  Remote access Aftale
  RMM System
  Rådgivning
  Strategi
  Indkøb
  Projektledelse
  Fri support
  10% på tillægspakkerne
  Månedlig servicebesøg
  Sikkerhedstjek

  Tillægsprodukter

  Som en del af en fast IT Serviceaftale, får I specielt gode priser på nogen af de mange tillægspakker vi kan tilbyde til Jer som kunde hos Jysk IT Partner.

  Antivirus

  Med vores Business Antivirus pakke, kan du føle dig sikkert på nettet.

  Backup i skyen

  Med vores Backup i Skyen, kan du altid vide dig sikker på at have en kopi af dine data.

  Opdateringer

  Vi sørger for at du altid har de nyeste opdateringer installeret på din computer.

  Firewall

  Med vores Firewall pakke, administrerer vi din sikkerhed ud af til i virksomheden.

  Overvågning

  Vi har mulighed for at overvåge sundheden på dine enheder.

  3. parts opdateringer

  Vi kan også sørge for opdateringer fra 3. parts leverandører.

  Domæne

  Skal vi vedligeholde dine DNS indstillinger? Så er der styr på det.

  ... og meget mere

  Vi har mange æg i kurven, og har helt sikkert noget vi kan tilbyde dig som service.