Hurtig links

Du kan nemt finde lige det du står og mangler i vores hurtig links liste.

Support
Vores Driftstatus
Webmail
Outlook Web App
Hosting Kontrolpanel
Kontorfællesskab

Vi er flyttet på Havnen 18

Skal vi være naboer?

Fra sommeren 2018, har vi fået nye flotte lokaler hos KB Holding på Havnen 18 i Lemvig.

Vi ønsker at være en endnu større del af erhvervslivet i Lemvig, derfor har vi valgt at flytte vores adresse til kontorfællesskabet på Havnen 18, i KB Holdings nye kontorlokaler.

Havnen 18 er en nyrenoveret bygning med plads til forskellige erhvervsdrivende, der sammen kan skabe et dynamisk og kreativt miljø, hvor alle kan drage nytte af hinandens egenskaber, viden og kompetencer.

Jysk IT Partner vil få kontortider mindst 2 dage om ugen på Havnen 18 i Lemvig, da vores faste hovedkontor ligger i Struer. Vi har helt klart planer om, at udvide denne kontortid fremover. Vi har dagligt en kørende konsulent i Lemvig området, der hurtigt kan supportere Jer, hvis der skulle være behov. Vi er at finde på adressen efter den 1. juli 2018. Mere info følger.

Lejemål med egen IT-afdeling, lyder det fristende?

Jysk IT Partner vil bidrage med vores viden til Havnen 18, med vores mange års erfaring med alt hvad der rører sig indenfor IT og Telekommunikation. Vores viden spreder sig lige fra Netværk, Servere, computere og andet hardware, til de mange forskellige Software programmer, muligheder indenfor ERP systemer og mobil telefoni.

Vi vil rigtigt gerne være vært for en kop kaffe, bare giv os et ring!

Ring til os

Hvad er et kontorfællesskab?

Et kontorfællesskab anses i mange tilfælde som det samme som et kontorhotel. I nogle tilfælde bruges begrebet kontorfællesskab også i tilfælde hvor flere virksomheder går sammen i et fællesskab og deler et kontorlejemål. Mange vælger en kontorplads grundet muligheden for socialt samvær med andre selvstændige. Kontorfællesskaber tilbyder muligheden for at netværke med andre iværksættere på daglig basis.

Kilde: Wikipedia

Bo Holm

Jeg vil gerne kontaktes
Share